První závody v novém roce znamenaly pro barvy TJ pět medailí (Aktualizováno!)

18.01.2015 22:00

Závodníci TJ se o víkendu 17.-18. ledna zúčastnili čtyř závodů, které byly první v novém roce. Dva ze závodů se konaly v Uherském Brodě, a to VC Uherský Brod 2015 a VI. ročník Brodského mládí, Pohár ČKS. Třetí závod, Dragon Trophy 2015, se uskutečnil v Brně v klubu VSK Technika Brno, v Nymburce závodníci poměřili síly na závodě Nymburská stuha.

 

VC Uherský Brod 2015
V juniorske kategorii zastupovala TJ závodnice Natálie Kratěnová, která útočila na nejcennejší kovy. Po krátkém programu figurovalam na vynikajícím prvním místě, bohužel volná jízda se Kratěnové nevyvedla zcela podle představ, a to znamenalo posun na celkové čtvté místo. Mezi žačkami se nejlépe vydařil závod Kláře Hradilové, která obsadila celkové 6. místo. Těsně za Hradilovou se umístila Kateřina Prokešová (7. místo), Natálie Zbožínková skončila na 18. místě. V kategorii mladších žaček jsme měli dvě zástupkyně. Kateřina Nentvichová obsadila 9. místo, přičemž po krátkém programu figurovala dokonce na páté příčce, ale po po patnácté volné jízdě v celkovém pořadí klesla. Vanesa Masárová skončila těsně za první desítkou (11. místo). V nejmladších žačkách unikla medaile Miluši Jelínkové a musela se spokojit s medailí "bramborovou". Viktorie Valovičová obsadila 19. místo, Adéla Neveselá 22. místo.

 

Výsledky - VC Uherský Brod 2015

 

VI. ročník Brodského mládí, Pohár ČKS

Na tomto závodě jsme měli zastoupení pouze v kategorii nováčci mladší. Kristýna Kalinová se umístila šestá, Jarmila Křivánková sedmá. 

 

Výsledky - Brodské mládí 2015

 

Dragon Trophy Brno 2015

Na Dragon Trophy získaly závodnice z TJ pro oddílové barvy celkem čtyři medaile, jednu zlatou, jednu stříbrnou a dvě bronzové.

 

nováčci mladší dívky

1. Markéta Sukupová  *3. Karolína Prušková* 
4. Anita Straub 
6. Adéla Procházková 
9. Iva Píšalová 
12. Helena Hýžová 
14. Natáloe Kintrová 
15. Mia Rosypková 
17. Berenika Bílková 

 

nováčci dívky

2. Barbora Vránková 
5. Alžběta Ottová 
8. Claudie Holíková 
11. Barbara Víchová 
14. Jolana Borovičková 

 

nejmladší žačky A

3. Monika Doskočilová
4. Valérie Kocábová 
6. Žaneta Prušková 
8. Klára Janáková 
10. Katrin Pěnčíková 
13. Anna Tvrdoňová 
 

nejmladší žačky B

4. Táňa Zemčíková 
10. Beata Kocourová 
15. Linda Dokoupilová 
 

žačky B

5. Elin Führlingerová 
8. Barbora Navrátilová 
 

žačky A
4. Hana Veselá 
5. Zuzana Hejduková 
6. Lucie Navrátilová 
 

Adult

5. Martina Doupovcová 
8. Soňa Kontárová 
 

Výsledky - Dragon Trophy Brno 2015

 

 
Nymburská stuha 2015
Dvě naše závodnice poměřily síly na Nymburské stuze v kategorii nejmladší žačky B. Stříbrnou medaili získala Sára Nechvátalová, čtvrté místo obsadila Josefina Kvíčalová.

 

Výsledky - Nymburská stuha 2015